Welkom bij Sensalot

Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 34

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

groepspellen.nl

donderdag 30 november 2017 22:27:41 Europe/Paris

Onze vrienden van Groepspellen.nl hebben diverse leuke spellen bedacht voor groepen. Erg leuk.

Kijk ook eens op groepsspellen.nl

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Arthur Scholten

Zuiderspel aftermatch

maandag 4 april 2016 12:58:14 Europe/Paris

Zuiderspel was weer bijzonder succesvol. Met nog meer tafels en onze dochters als spelbegeleiders hadden we een goed bezochte stand. Lorrein werd veel gespeeld en er is een Belgische spellenvereniging die ook mee gaat doen aan het Lorrein World Ranking Tournament. Sound Quartett viel ook weer bijzonder goed in de smaak. Een echte aanrader als verjaardagskado en om een feestje op te leuken. https://www.sensalot.com/soundquartett/

Al onze prototypes vielen goed in de smaak, waarbij mensen een duidelijke voorkeur hebben aangegeven. Een eindredacteur gaf zijn voorkeur bijvoorbeeld aan het voetbalkaartspel. Hij vertelde hierbij dat hij vorig jaar diverse voetbal spellen had gereviewed voor zijn blad. Voor het eerst werden we ook geinterviewed voor een audiolog 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Arthur Scholten

Wij zijn op Zuiderspel 2016

maandag 14 maart 2016 10:30:58 Europe/Paris

Bezoek zondag 20 maart 2016 Zuiderspel. Dé voorjaars-spellenbeurs van de Benelux! Je vind ons op stand B01.

We nemen natuurlijk Sound Quartett mee welke je kunt spelen en kopen. Enkelen kennen Sound Quartett on der de naam Tetteretet.

Ook Lorrein kun je spelen en kopen. De uitslag is gelijk geldig voor de Lorrein World Ranking. https://www.sensalot.com/LWR

Van enkele prototypes willen we van jullie weten welke we in Kickstarter zouden moeten stoppen. Het gaat om:

 • Een Voetbalkaartspel
 • Het Speurneuzenspel
 • Het Modespel

 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Arthur Scholten

Spellenavond op 3 feb in wijkcentrum de Bolder Zwolle

dinsdag 26 januari 2016 15:30:12 Europe/Paris

Op 3 februari vanaf 19:30 uur organiseren we een spellenavond in wijkcentrum de Bolder in Zwolle. Er is dan gelegenheid om onze spellen Lorrein en Sound Quartett te spelen. Spelers die mee willen doen aan het Lorrein World Ranking Tournament kunnen hier medespelers vinden. Wil je Lorrein of Sound Quartett spelen met de spelauteur. kom dan gezellig langs. De toegang is gratis. Drinken alleen via de bar. Neem ook je eigen favoriete spel mee.

 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Arthur Scholten

Lorrein in Baskenland

dinsdag 8 december 2015 21:23:03 Europe/Paris

Afgelopen week ontvingen we een bestelling van 4 Lorrein vanuit Spanje, Baskenland. In deze maand worden de spellen normaal gesproken vanuit Spanje naar Nederland gestuurd, maar wij sturen ze naar Spanje. De enthousiaste klant zit vol verwachting te wachten op de levering en wil dan zo snel mogelijk deel gaan nemen aan het Lorrein World Ranking Tournament. Daar kun jij overigens ook simpel leuk en luchtig aan mee doen. Op onze website hebben we uit hoe. 
Wij gaan zeker meedoen en zijn al voorbereidingen aan het treffen om een evenement in ons wijkcentrum de Bolder te organiseren

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Arthur Scholten

Aandelen: Lorrein spelen met 15 mensen

maandag 30 november 2015 17:08:14 Europe/Paris

Speciaal voor het Spark 2010 even hebben we een Lorrein variatie bedacht waardoor 15 mensen betrokken zijn bij het spelen van Lorrein. 6 mensen spelen het basisspel. De overige mensen speculeren met aandelen in werkplaatsen. De aandelen starten allemaal op €100,-. Iedere keer dat een werkplaats wordt gebruikt stijgt de koers van dat aandeel. Als er een werkplaats wordt bijgebouwd daalt de koers. De speculanten krijgen allemaal €300,-. 

Er zijn twee voorwaarden bij het speculeren. Een speculant mag maar 1 soort aandeel bezitten. En er kan alleen in aandelen gehandeld worden als de broker vrij is. Als je geïnteresseerd bent om deze variatie te spelen laat het dan even weten als comment in dit bericht.

 

 

 

 

 

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Sensalot

Strijd om Lorrein

vrijdag 20 november 2015 22:14:14 Europe/Paris

Zoek je de strijd op in een spel? Voeg dan de volgende regel aan Lorrein toe: Bouw een groot Hertogdom naast een klein Hertogdom van een ander en pak zijn werkplaatsen af.

Reacties | Geplaatst in Nieuws door sensalot

Ravensburger wil Tetteretet

woensdag 28 januari 2015 10:02:31 Europe/Paris

Labels:

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Arthur Scholten

Lorrein en de cooperaties

vrijdag 20 juni 2014 16:50:52 Europe/Paris

We hebben een nieuw idee voor een uitbreiding op Lorrein. In de test hebben we gespeeld met een alternatief voor de opdrachtkaart. Doel van het spel is op het paleis van de koning te bouwen en de meeste overwinningspunten te scoren. We hebben een kaart gemaakt met meerdere cooperaties die ieder een deel van het paleis gaan maken. In een cooperatie moeten de juiste werkplaatsen deelnemen en de juiste kaarten betaald worden om dit werk af te krijgen. In de cooperatie kunnen 1 of meer speler deelnemen. Maar deze kunnen ook weer uit de cooperatie stappen, er met het geld vandoor gaan en een concurerende cooperatie starten. Het speeld al met al best leuk, maar we willen het nog verder verbeteren.

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Sensalot

Tetteretet Interview BNN Radio 1

maandag 25 november 2013 11:31:03 Europe/Paris

 

Link naar radio interview

Reacties | Geplaatst in Nieuws door Arthur Scholten
Van laag naar hoog sorteren

1-10 of 34

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4